Πείτε μας για το επόμενο project σας! Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.Συμπληρώστε τη φόρμα
MENU
Εταιρικά Websites

Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε.

Η Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε. από το 2004 φροντίζει για την προστασία του περιβάλλοντος ανακυκλώνοντας παλιές συσκευές και αξιοποιώντας τα υλικά τους για την κατασκευή νέων προϊόντων.

Θέλοντας να επικοινωνήσουν την ενέργειά τους και να ενημερώσουν τον κόσμο για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να ανακυκλώσουν τις συσκευές τους, μας ανέθεσαν τον επανασχεδιασμό και την υλοποίηση της επίσημης ιστοσελίδας τους. Εμείς, δημιουργήσαμε ένα νέο site με μοντέρνο design και σύγχρονη εμπειρία πλοήγησης δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην εύκολη εύρεση της πληροφορίας από τον επισκέπτη του site, ο οποίος επιθυμεί να συνεργαστεί με την Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε., είτε είναι ιδιώτης, είτε επιχείρηση.

Όσοι ενδιαφέρονται να ανακυκλώσουν παλιές συσκευές ή λαμπτήρες μπορούν, σε ένα responsive περιβάλλον, να διαβάσουν συμβουλές και οδηγίες σχετικά με προϊόντα που ανακυκλώνονται και να βρουν στο χάρτη ανακύκλωσης, εισάγοντας τη διεύθυνσή τους, το πλησιέστερο σε αυτούς σημείο, επιλέγοντας ταυτόχρονα την κατηγορία συσκευής που επιθυμούν να ανακυκλώσουν.

Τέλος, το νέο website της Ανακύκλωσης Συσκευών έχει δημιουργηθεί με βάση την πιο ευέλικτη πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου, Drupal 7, η οποία μας επιτρέπει να προσαρμόσουμε το design σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη μας.

12 βήματα για να μετατρέψετε τους επισκέπτες σας σε πελάτες (eBook)