Πείτε μας για το επόμενο project σας! Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.Συμπληρώστε τη φόρμα
MENU
eShops

Barista Selections

Η Barista Selections έχοντας ξεκινήσει τη λειτουργία της από το 2007, αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ηλεκτρονικού εμπορίου, ανταλλακτικών και service μηχανών καφέ και εμπορίου εξοπλισμού barista στη χώρα μας. Επίσης, είναι πρωτοπόρος στη δημιουργία και την ανάπτυξη πλατφόρμας εύρεσης εργασίας αποκλειστικά για τον Τομέα Εστίασης και Τουρισμού.

Στην Wedia, σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε το e-shop σε πλατφόρμα nopCommerce και συνδέσαμε και άλλα κανάλια επικοινωνίας στη λειτουργία του site - αναπτύξαμε περιεχόμενο σε blog με πλούσια θεματολογία, newsletters, αναπτύξαμε την  social media παρουσία, e-books, καθώς και την προώθηση των σεμιναρίων που διοργανώνει η Barista Selections, εφαρμόζοντας ολοκληρωμένη digital marketing στρατηγική.

Παράλληλα, υλοποιήσαμε και το https://jobs.barista.gr/, μια πλατφόρμα εύρεσης εργασίας αποκλειστικά για το χώρο του Τουρισμού και της Εστίασης. Απευθύνεται και σε όσους αναζητούν εργασία αλλά και σε εργοδότες, προσφέροντας μοναδική ευκολία και αμεσότητα στην ενημέρωση του περιεχομένου από τον διαχειριστή. Το δίκτυο επαγγελματιών και αγγελιών εξαπλώνεται σε ολόκληρη την Αττική, την Ελλάδα και την Κύπρο.

12 βήματα για να μετατρέψετε τους επισκέπτες σας σε πελάτες (eBook)