Πείτε μας για το επόμενο project σας! Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.Συμπληρώστε τη φόρμα
MENU
Εταιρικά Websites

Durostick – yparxeilysi.gr

Η DUROSTICK είναι μια κορυφαία ελληνική εταιρεία, που έχει συνδέσει το όνομά της με την παραγωγή ποιοτικών και αξιόπιστων δομικών υλικών και την προώθησή τους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Βασικός στόχος της εταιρείας είναι η συνεχής εξέλιξη των προϊόντων της, η ενίσχυση των επαγγελματιών συνεργατών της και η παροχή συνολικών end to end λύσεων παρακολουθώντας συνεχώς τις ανάγκες των καταναλωτών.

Με άξονα τις ανάγκες των κοινών στα οποία στοχεύει, η DUROSTICK εξέδιδε έναν ολοκληρωμένο οδηγό Επισκευών και Ανακαινίσεων σε μορφή εντύπου, με ιδέες, λύσεις και προϊόντα που διανεμόταν μέσω του διευρυμένου δικτύου των συνεργατών της.

Θέλοντας να επικοινωνήσει ακόμη περισσότερο το περιεχόμενο του οδηγού, αλλά και να ενσωματώσει τη διαδραστικότητα που μόνο το Internet μπορεί να προσφέρει, μας ζητήθηκε να σχεδιάσουμε την «επόμενη ημέρα» του οδηγού.

Έτσι δημιουργήθηκε το yparxeilysi.gr, μια σύγχρονη πλατφόρμα ενημέρωσης και λειτουργικότητας, βασισμένη σε μια ολοκληρωμένη στρατηγική και στις πλέον σύγχρονες digital πρακτικές. Το αποτέλεσμα είναι ένα πολυεπίπεδο portal, που αποτελεί:

Ένα ισχυρό digital εργαλείο σε μορφή οδηγού, που ενισχύει το engagement και προσελκύει τα κοινά στα οποία στοχεύει η DUROSTICK.

Την πρώτη και μοναδική DIY πλατφόρμα στην Ελλάδα, δίνοντας στην DUROSTICK τη δυνατότητα να προβάλλει τα προϊόντα της με έμμεσο τρόπο προτείνοντας παράλληλα και λύσεις σε όσους τις αναζητούν.

Έναν διαδικτυακό τόπο προβολής για τους επαγγελματίες του χώρου.

Πιο αναλυτικά, το όνομα του site ταυτίστηκε με το αναγνωρίσιμο μήνυμα του brand «για κάθε χρήση, υπάρχει λύση», κάνοντας την προσέλκυση του κοινού πιο εύκολη. Το πλούσιο περιεχόμενο του yparxeilysi.gr αναδεικνύεται από την υποστήριξη video, interactive εργαλείων που παρέχουν λύσεις σε προβλήματα δόμησης, φωτογραφικού υλικού, άρθρων και την προβολή σχετικών προϊόντων.

Παράλληλα, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να κάνουν login με τα προσωπικά τους στοιχεία και να προτείνουν τρόπους αντιμετώπισης σχετικών ζητημάτων, να γίνουν μέλη μιας ομάδας και να συνομιλήσουν με την κοινότητα και να δημοσιεύσουν άρθρα ή DIY projects. Αντίστοιχα, οι επαγγελματίες του χώρου μπορούν να προβάλλουν τη δουλειά τους δημοσιεύοντας σχετικές φωτογραφίες και υλικό.

Για να ενισχύσουμε την εμπειρία του χρήστη, φροντίσαμε ώστε το yparxeilysi.gr να είναι εύκολα προσβάσιμο από mobile συσκευές, κάνοντας τη δημοσίευση περιεχομένου και την αλληλοεπίδραση μέσω της πλατφόρμας αλλά και των social media καναλιών, ακόμα πιο εύκολη.

12 βήματα για να μετατρέψετε τους επισκέπτες σας σε πελάτες (eBook)