Πείτε μας για το επόμενο project σας! Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.Συμπληρώστε τη φόρμα
MENU
Εταιρικά Websites

Ερρίκος Ντυνάν

Το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center αποτελεί έναν από τους πλέον σύγχρονους και μεγαλύτερους νοσηλευτικούς οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στον χώρο της παροχής υπηρεσιών υγείας, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Έχοντας πάντα στο επίκεντρο της προσοχής του τον άνθρωπο και τη διασφάλιση της υγείας του, το Ερρίκος Ντυνάν έπρεπε να αποκτήσει και ένα ανθρωποκεντρικό website που να συνάδει με το κύρος του.

Συνεπώς, όταν αναλάβαμε τον ανασχεδιασμό της ιστοσελίδας του, ξεκινήσαμε με μια εις βάθος μελέτη: ανάλυση του διεθνούς ανταγωνισμού, καταγραφή των βασικών personas και των εκάστοτε user journeys που ακολουθούν για να βρουν τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν. Βασικός στόχος ήταν η δημιουργία μιας ξεκάθαρης διαδρομής πλοήγησης, η οποία να αποτυπώνεται από την Αρχική Σελίδα.

Ο επισκέπτης του νέου website μπορεί πλέον εύκολα και γρήγορα:

- να βρει τα στοιχεία υψηλής προτεραιότητας (π.χ. Κλείσιμο Ραντεβού, Επείγοντα Περιστατικά)
- να πραγματοποιήσει αναζήτηση για οποιαδήποτε ερώτημά του μέσω μιας ειδικά διαμορφωμένης φόρμας αναζήτησης
- να δει το πλήρες προφίλ κάθε γιατρού του οργανισμού, το οποίο περιλαμβάνει τα στοιχεία του και τη φωτογραφία του

Πιο συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε φωτογράφιση του ιατρικού προσωπικού και των εγκαταστάσεων υπό την καθοδήγηση της δημιουργικής μας ομάδας, με σκοπό το τελικό φωτογραφικό υλικό να δημιουργεί μια αίσθηση ασφάλειας και οικειότητας ακόμα και στον επισκέπτη που μπαίνει για πρώτη φορά στο website.

Τέλος, το νέο website του Ερρίκος Ντυνάν υλοποιήθηκε με τη χρήση της διεθνώς αναγνωρισμένης πλατφόρμας Sitecore και είναι φυσικά responsive, για να προσφέρει ευχάριστη εμπειρία πλοήγησης από οποιαδήποτε συσκευή.

12 βήματα για να μετατρέψετε τους επισκέπτες σας σε πελάτες (eBook)