Πείτε μας για το επόμενο project σας! Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.Συμπληρώστε τη φόρμα
MENU
Εταιρικά Websites

Eurolife ERB

Η εταιρική ιστοσελίδα της Eurolife ERB Ασφαλιστικής του Ομίλου Eurobank, η οποία μετράει ήδη πάνω από 10 χρόνια επιτυχημένης δραστηριότητας στην ελληνική ασφαλιστική αγορά.

Η Eurolife ERB σχεδιάζει, διαθέτει και προωθεί ασφαλιστικά προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν όλες τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου.

Έχοντας συνειδητοποιήσει τη δυναμική του Διαδικτύου και τις δυνατότητες που προσφέρει για επικοινωνία με το κοινό, η Eurolife ERB ζήτησε να ανανεώσουμε το site της. Παράλληλα με τον ανασχεδιασμό του site, πραγματοποιήθηκε και φρεσκάρισμα του συνολικού περιεχομένου του. Τα κείμενα και το προϊοντικό υλικό ξαναγράφτηκαν σε γλώσσα πιο απλή, κατανοητή και φιλική προς τον διαδικτυακό επισκέπτη.

Όλες οι πτυχές του project υλοποιήθηκαν από την ομάδα της Wedia, από το νέο design και την τεχνική υλοποίηση, μέχρι το copywriting των ανανεωμένων κειμένων και τη δημιουργία ενός iOS/Android application, το οποίο παρέχει χρήσιμες υπηρεσίες και πληροφορίες σχετικά με το μείζον ζήτημα της ασφαλούς οδήγησης. Επιπρόσθετα, το site εμπλουτίστηκε με χρήσιμα και έξυπνα εργαλεία, όπως τους Υπολογιστές Ασφαλίστρων, τα οποία ο επισκέπτης του site μπορεί να χρησιμοποιήσει εύκολα και γρήγορα, για να λάβει σημαντικές πληροφορίες.

Για την υλοποίηση του website, χρησιμοποιήθηκε η διεθνώς αναγνωρισμένη πλατφόρμα CMS Sitecore. H Wedia διακρίθηκε στα Sitecore Experience Awards Southern Europe με το πρώτο βραβείο στην κατηγορία Financial Services για το έργο αυτό, καθώς και για το «ας μιλήσουμε», που είναι ένας διαδικτυακός τόπος που υποστηρίζεται από την Eurolife ERB Ασφαλιστική και έχει ως σκοπό την ευαισθητοποίηση του ελληνικού κοινού για ζητήματα προνοητικότητας και προγραμματισμού μέσω της δημιουργίας πρωτότυπου περιεχομένου.

12 βήματα για να μετατρέψετε τους επισκέπτες σας σε πελάτες (eBook)