Πείτε μας για το επόμενο project σας! Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.Συμπληρώστε τη φόρμα
MENU
Ενημερωτικά Portals

Gazzetta Android Application

To Gazzetta είναι το νούμερο ένα αθλητικό portal στην Ελλάδα με 320.000 καθημερινούς επισκέπτες και 3.400.000 μοναδικούς χρήστες το μήνα. Έχοντας στο δυναμικό του σπουδαίους αθλητικούς αναλυτές και ρεπόρτερ και πραγματοποιώντας συνεργασίες με έμπειρους συνεργάτες, το gazzetta.gr παραμένει σταθερά στην κορυφή και εξελίσσεται, προσφέροντας στους επισκέπτες του έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση.

Λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες του κοινού στο οποίο στοχεύει, το Gazzetta θέλησε να μεταφέρει το πλούσιο περιεχόμενο του site σε μία mobile εφαρμογή για ακόμα πιο εύκολη πρόσβαση από smartphones και tablets.

Έτσι, σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε μια μοντέρνα, εύχρηστη και λειτουργική εφαρμογή, συμβατή με λογισμικό Android, βασισμένη στο material design της Google. Απλοποιήσαμε το user interface διατηρώντας τα απαραίτητα στοιχεία από την ταυτότητα του site για να είναι αναγνωρίσιμο από το κοινό του gazzetta.gr . Τα παραπάνω συντέλεσαν στη διαμόρφωση μιας εφαρμογής με εύχρηστη πλοήγηση, ενισχύοντας την εμπειρία των χρηστών, αφού μπορούν εύκολα να έχουν πρόσβαση σε ενότητες του site, όπως:

- Τα νέα της πρώτης σελίδας του gazzetta.gr

- Τα τελευταία νέα απ' όλα τα αθλήματα στην Ελλάδα και τον κόσμο

- Το «Περίπτερο» με τα πρωτοσέλιδα και οπισθόφυλλα των εφημερίδων της ημέρας

- Το Livescore center με περιγραφή όλων των αγώνων της ημέρας

- Τις Αναλυτικές βαθμολογίες των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και της SuperLeague

- Το Gazzetta TV με πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό

- Την κοινότητα του mygazzetta για συζήτηση και σχολιασμό των εξελίξεων

Τέλος, σημαντικό ρόλο στην υλοποίηση του project και στο user experience, έπαιξαν και οι τεχνικές προσωρινής αποθήκευσης, που χρησιμοποιήθηκαν έτσι ώστε ο χρήστης να μην καταναλώνει επιπλέον όγκο δεδομένων (bandwidth) όταν εισέρχεται στην εφαρμογή περισσότερες από μία φορές. Με αυτόν τον τρόπο, καταφέραμε να μειώσουμε το χρόνο φόρτωσης της εφαρμογής κάνοντάς την ακόμα πιο φιλική προς το χρήστη!

New Call-to-action