Πείτε μας για το επόμενο project σας! Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.Συμπληρώστε τη φόρμα
MENU
Εταιρικά Websites

Megara Resins

Η εταιρεία Megara Resins ιδρύθηκε το 1961 και δραστηριοποιείται στον κλάδο επεξεργασίας ρητίνης, παράγοντας πρώτες ύλες και προϊόντα για βιομηχανίες χρωμάτων κλπ. Παράλληλα, δίνει έμφαση στην έρευνα και ανάπτυξη συμμετέχοντας σε ευρωπαϊκά ερευνητικά προγράμματα.

Παράλληλα, δίνει έμφαση στην έρευνα και ανάπτυξη συμμετέχοντας σε ευρωπαϊκά ερευνητικά προγράμματα.

Απευθυνόμενοι σε ένα ευρύ φάσμα κοινού (πελάτες, προμηθευτές, επιχειρήσεις, ερευνητικά κέντρα και πανεπιστήμια) η Megara Resins χρειαζόταν ένα μοντέρνο, λειτουργικό και εύχρηστο website που να αντικατοπτρίζει την ταυτότητα της εταιρείας, την οικονομική της υπόσταση και να προσφέρει όλη την απαραίτητη πληροφορία σχετικά με τους τομείς στους οποίους δραστηριοποιείται. Όλα τα παραπάνω συντελούν στην αύξηση του awareness και της επισκεψιμότητας και τη διαφοροποίηση από τον ανταγωνισμό.

Για να το πετύχουμε, ξεκινήσαμε αξιολογώντας το ήδη υπάρχον website και προχωρήσαμε με τη δημιουργία των primary personas (οι κατηγορίες κοινού στις οποίες απευθύνεται η εταιρεία) και την καταγραφή ξεκάθαρων user journeys. Έπειτα προχωρήσαμε στη δημιουργία wireframes και mood boards προκειμένου να αποτυπώσουμε την ανθρωποκεντρική ταυτότητα και την αισθητική του τελικού website.

Ο επισκέπτης του website μπορεί πλέον εύκολα και γρήγορα:

- Να βρει το προϊόν που τον ενδιαφέρει
- Να ενημερωθεί για τους τομείς δραστηριοποίησης της εταιρείας
- Να κατεβάσει ενημερωτικά brochures συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα

Τέλος, το website του Megara Resins έχει υλοποιηθεί στη δημοφιλή πλατφόρμα CMS, Drupal7 και είναι responsive προσφέροντας εύκολη πρόσβαση και παρόμοια εμπειρία χρήσης από κάθε συσκευή.

12 βήματα για να μετατρέψετε τους επισκέπτες σας σε πελάτες (eBook)