Πείτε μας για το επόμενο project σας! Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.Συμπληρώστε τη φόρμα
MENU
Εταιρικά Websites

Minoan Lines – minoan.gr

Η Minoan Lines δραστηριοποιείται στον τομέα των επιβατικών και cargo πλοίων, με δρομολόγια σε Κρήτη και Ιταλία, για περισσότερα από σαράντα χρόνια. Στόχος της εταιρείας και των ανθρώπων της είναι να προσφέρει στους επιβάτες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, μετατρέποντας το ταξίδι τους σε μια μοναδική εμπειρία.

Αποτυπώσαμε αυτήν τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία στο νέο site με βασικό άξονα την προβολή της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρει η Minoan Lines στους τομείς που δραστηριοποιείται. Έτσι, δημιουργήσαμε μια μοντέρνα ιστοσελίδα που υποστηρίζει την εύκολη πλοήγηση και ενισχύει την εμπειρία του χρήστη, δίνοντάς του άμεση πρόσβαση στο περιεχόμενο του site που τον ενδιαφέρει.

Μελετώντας το κοινό στο οποίο στοχεύει η Minoan Lines αποφασίσαμε να χωρίσουμε το site σε δύο ενότητες: τη Γραμμή της Κρήτης και τη Γραμμή της Ιταλίας. Με αυτόν τον τρόπο, ο επισκέπτης επιλέγει τον προορισμό στον οποίο θέλει να ταξιδέψει και μεταφέρεται αυτόματα στην αντίστοιχη σελίδα που περιέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να προγραμματίσει και να οργανώσει το ταξίδι του.

Εκτός από το σύστημα online κρατήσεων οι χρήστες του site της Minoan Lines έχουν πρόσβαση και σε ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο: το “Low Fare Calendar”! Μέσω αυτού μπορούν να κλείσουν το ταξίδι τους σε Κρήτη και Ιταλία σε πολύ χαμηλές τιμές όλο το χρόνο.

Συμπληρωματικά, ο χρήστης ενημερώνεται και για τις τρέχουσες προσφορές από τις οποίες μπορεί να επωφεληθεί, έχει πρόσβαση σε χρήσιμες συμβουλές και tips που θα τον βοηθήσουν να οργανώσει καλύτερα το ταξίδι του, αλλά και σε ένα mini ταξιδιωτικό οδηγό με τα δέκα πράγματα που πρέπει να δει σε κάθε προορισμό. Σε αυτό το σημείο, αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το site υποστηρίζει πέντε γλώσσες!

Και η εμπειρία δεν σταματά εδώ! Το site περιέχει μια ξεχωριστή ενότητα για τα μέλη του Bonus Club. Από εκεί έχουν πρόσβαση στο λογαριασμό τους και ενημερώνονται για τις αποκλειστικές προσφορές και για τους πόντους που έχουν συλλέξει, αλλά και για οτιδήποτε αφορά το πρόγραμμα πιστότητας επιβατών της Minoan Lines. Στη συγκεκριμένη ενότητα λειτουργεί και η φόρμα εγγραφής νέων μελών.

Τέλος, για την εύκολη διαχείριση του πλούσιου περιεχομένου του site από τον πελάτη, επιλέξαμε να υλοποιήσουμε το νέο site της Minoan Lines σε Drupal 7, μια από τις πιο διαδεδομένες πλατφόρμες content management για κατασκευή ιστοσελίδων.

12 βήματα για να μετατρέψετε τους επισκέπτες σας σε πελάτες (eBook)