Πείτε μας για το επόμενο project σας! Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.Συμπληρώστε τη φόρμα
MENU
Ενημερωτικά Portals

Το Ποντίκι

H εφημερίδα «Το Ποντίκι» κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1979 και έκτοτε έχει αποκτήσει το δικό της κοινό και μια ανταγωνιστική θέση στον τομέα της έγκυρης πληροφόρησης. Εκτός από τον πολιτικό/σατιρικό χαρακτήρα της, η εφημερίδα «Το Ποντίκι» έχει ξεχωρίσει επίσης και για τις ιδιαίτερες γελοιογραφίες της που κοσμούν κάθε της εξώφυλλο.

Η πρόκληση να μεταμορφώσουμε μια εφημερίδα στο πιο ενημερωμένο και μοντέρνο news portal στα πρότυπα των ξένων ειδησεογραφικών site, διατηρώντας το μοναδικό χαρακτήρα της, ήταν για εμάς έμπνευση. Το concept πίσω από το σχεδιασμό και την υλοποίηση αυτού του news portal είχε ως στόχο την καλύτερη ανάδειξη του πλούσιου περιεχομένου του, τη μοντέρνα και ευχάριστη εμπειρία πλοήγησης με τη χρήση responsive design, ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμο από όλες τις mobile συσκευές, αλλά και τη δημιουργία μιας διαδικτυακής κοινότητας που επιθυμεί την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση με την ξεχωριστή ματιά των δημοσιογράφων της εφημερίδας «Το Ποντίκι».

Σχεδιάσαμε από την αρχή και υλοποιήσαμε ένα news portal βασιζόμενοι στις νέες τάσεις του design και του web development, ώστε να προσφέρουμε στο χρήστη ένα ευχάριστο περιβάλλον πλοήγησης. Πέρα από την επικαιρότητα, ο επισκέπτης έχει πρόσβαση στο αρχείο της εφημερίδας που περιλαμβάνει όλα τα τεύχη των ένθετων περιοδικών της (Πράσινο, Art, Ειδικά Ένθετα, In Vitro), κάποιες ειδικές εκδόσεις βιβλίων, αλλά και την ενότητα «Χίλιες Λέξεις», που είναι αφιερωμένη στο σήμα κατατεθέν της εφημερίδας «Το Ποντίκι», τις γελοιογραφίες.

 

New Call-to-action