Πείτε μας για το επόμενο project σας! Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.Συμπληρώστε τη φόρμα
MENU

Κατασκευή e-shops

Με σημαντική τεχνογνωσία στην αναγνωρισμένη eCommerce πλατφόρμα Magento, σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε, όμορφα και λειτουργικά e-shops αποκλειστικά για τις δικές σας ανάγκες, συνδέοντάς τα με CRM και ERP Back Office συστήματα, ενώ εφαρμόζουμε τις τελευταίες εξελίξεις του digital marketing μέσα από την εφαρμογή του Inbound Commerce.

Γιατί χρειάζεστε ένα e-shop;

Εάν θέλετε να αποκτήσετε και εσείς ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, τόσο στην ελληνική όσο και στη διεθνή αγορά, τότε μόνο ένας τρόπος υπάρχει: Να μεταφέρετε την παρουσία του καταστήματός σας (και) online!

Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε να αναδείξετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας, να προσελκύσετε ένα τεράστιο κοινό - αφού το internet δεν σας περιορίζει γεωγραφικά - να μειώσετε τα πάγια έξοδά σας και να προσφέρετε στους πελάτες σας μια μοναδική εμπειρία.

Άλλωστε η αγοραστική συμπεριφορά των καταναλωτών δεν είναι πλέον η ίδια. Επομένως, αντί να σπαταλάτε χρόνο και χρήματα σε ενέργειες που έχουν ελάχιστα έως καθόλου αποτελέσματα, μπορείτε να επενδύσετε στην δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, που θα καλύπτει τις ανάγκες των καταναλωτών για εύκολη και γρήγορη εξυπηρέτηση, αλλά και τους στόχους της επιχείρησής σας.

Κατασκευή e-shops - Image

Πώς πρέπει να είναι ένα e-shop;

e-shops - First Image

Να εξυπηρετεί

τις ανάγκες του κοινού στο οποίο στοχεύει. Με τα κατάλληλα εργαλεία, μπορούμε να γνωρίζουμε τις αγοραστικές συνήθειες των πελατών σας και να τους προσφέρουμε αυτό που χρειάζονται.

e-shops - First Image
e-shops - Second Image

Να βασίζεται

στις ανάγκες του κλάδου σας. Πώς; Κάνοντας ανάλυση της αγοράς και δημιουργώντας μια ολοκληρωμένη στρατηγική που να απευθύνεται αποκλειστικά στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

e-shops - Third Image

Να είναι εύχρηστο

και εύκολα προσβάσιμο. Η παρουσίαση προϊόντων/υπηρεσιών, η εύκολη πλοήγηση από όλες τις mobile συσκευές, αλλά και η διαδικασία της αγοράς παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο για την επιτυχία του.

e-shops - Third Image

Τι σας προσφέρει ένα e-shop made by wedia;

Σχεδίαση «στα μέτρα σας» με αποκλειστικά customized layouts που δεν θα δείτε πουθενά αλλού

Υψηλού επιπέδου User Experience, ώστε οι πελάτες να βρίσκουν αυτό που θέλουν (και αυτό που εμείς θέλουμε) εύκολα και γρήγορα

Ενσωμάτωση χρήσιμων εργαλείων και σύνδεση με CRM και ERP Back Office συστήματα

Εφαρμογή της πιο “smart” eCommerce marketing στρατηγικής, ακολουθώντας τη μεθοδολογία του Inbound Commerce

Τεχνολογίες και Πλατφόρμες

Κατασκευή ιστοσελίδων με Drupal
Drupal
Open source πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου, η οποία υποστηρίζει εκατομμύρια websites και applications
Κατασκευή ιστοσελίδων με Sitecore
Sitecore
Παγκόσμιος ηγέτης στην διαχείριση του Customer Experience που παρέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία στον σύγχρονο Marketer
Hubspot πλατφόρμα Inbound Marketing
HubSpot
No1 πλατφόρμα Marketing Automation που πυροδοτεί όλες τις Inbound Marketing ενέργειές σας
Magento πλατφόρμα eshop
Magento
Πλήρης και διακεκριμένη πλατφόρμα e-commerce που υποστηρίζει πάνω από το 30% των eShops παγκοσμίως

Ελάτε να υλοποιήσουμε το δικό σας e-shop

Η επόμενη μέρα για την επιχείρησή σας είναι ένα κλικ μακριά! Δείτε πώς με το κατάλληλο περιεχόμενο και τις σωστές ενέργειες μπορείτε να έρθετε σε επαφή με τους πελάτες σας και να τους κερδίσετε ξανά και ξανά. Σας περιμένουμε για να το επιχειρήσουμε μαζί!