Πείτε μας για το επόμενο project σας! Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.Συμπληρώστε τη φόρμα
MENU
Εταιρικά Websites

ΑLBA

Το ALBA Graduate Business School αποτελεί έναν από τους κορυφαίους εκπαιδευτικούς οργανισμούς στην Ελλάδα. Η συνεχής ανάπτυξη στενών δεσμών με την επιχειρηματική κοινότητα και η επένδυση σε διεθνείς συνεργασίες με πανεπιστήμια και οργανισμούς του εξωτερικού, είναι δύο από τα βασικά γνωρίσματα που κάνουν αυτόν τον εκπαιδευτικό οργανισμό να ξεχωρίζει.

To ALBA απευθύνθηκε στη wedia για τον ανασχεδιασμό της ιστοσελίδας του με στόχο να ενισχύσει το awareness, να αυξήσει την επισκεψιμότητα και να πολλαπλασιάσει τις εγγραφές.

Το νέο website του ALBA αποτελεί ένα μοντέρνο και λειτουργικό website, το οποίο είναι αποτέλεσμα μιας καλά δομημένης διαδικασίας που μεταξύ άλλων περιέλαβε:

- Αξιολόγηση του ήδη υπάρχοντος website και του διεθνούς ανταγωνισμού
- Καταγραφή των user personas (υπάρχοντες και υποψήφιοι Έλληνες και ξένοι σπουδαστές, διδακτικό προσωπικό και business partners)
- Σχεδίαση των user journeys
- Αξιολόγηση περιεχομένου και καταγραφή αναγκών σύμφωνα με το κάθε τμήμα
- Δημιουργία wireframes & mood boards
- Αξιοποίηση του Tree Testing Navigation

Όλα τα παραπάνω βοήθησαν στο να βελτιώσουμε την εμπειρία πλοήγησης, να απλοποιήσουμε τη διαδικασία πρόσβασης στην πλούσια πληροφορία του website και να δημιουργήσουμε μια ξεκάθαρη δομή που κατευθύνει τον επισκέπτη από την αρχική στις επιμέρους σελίδες. 

Επιπλέον, επιμεληθήκαμε το εικαστικό περιεχόμενο προτείνοντας μια φωτογράφιση αποκλειστικά για τις ανάγκες του website βάσει των mood boards που είχαμε σχεδιάσει.

Τέλος, η υλοποίηση του νέου website του ALBA έγινε στην πλατφόρμα Umbraco και είναι responsive προσφέροντας εύκολη πρόσβαση και παρόμοια εμπειρία χρήσης από κάθε συσκευή.

12 βήματα για να μετατρέψετε τους επισκέπτες σας σε πελάτες (eBook)