Πείτε μας για το επόμενο project σας! Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.Συμπληρώστε τη φόρμα
MENU
Εταιρικά Websites

Χρηματιστηριακή Πειραιώς Α.Ε.Π.Ε.Υ.

Η Πειραιώς Α.Ε.Π.Ε.Υ. δραστηριοποιείται στον τομέα της εξέλιξης των χρηματιστηριακών υπηρεσιών και αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες στο είδος της.  

Σημεία υπεροχής της είναι η υπευθυνότητα και η ταχύτητα διεκπεραίωσης των εντολών τόσο στο ελληνικό όσο και στα διεθνή χρηματιστήρια, αλλά και η προσεκτική επιλογή των συνεργατών της.

Με άξονα τις ανάγκες των πελατών της, η Πειραιώς Α.Ε.Π.Ε.Υ. θέλησε να αναβαθμίσει την online παρουσία της δημιουργώντας ένα σύγχρονο ενημερωτικό corporate website μέσω του οποίου να μπορεί να προβάλλει τις προηγμένες υπηρεσίες της.

Βασικοί στόχοι αυτού του website ήταν:

        - η συνολική ανανέωση της εικόνας της εταιρείας

        - η εύκολη πλοήγηση

        - η σωστή προβολή του περιεχομένου

        - η εύκολη πρόσβαση από συσκευές και browsers

        - η σύνδεση με εξωτερικά εργαλεία για την περαιτέρω ενίσχυση του user experience

Απαντώντας στο brief του πελάτη, δημιουργήσαμε ένα μοντέρνο και λειτουργικό website με οδηγό την σχεδιαστική εταιρική ταυτότητα της Τράπεζας Πειραιώς. Το ευδιάκριτο μενού, το κεντρικό slider και το responsive design είναι μερικά από τα στοιχεία που βοήθησαν ώστε αυτό το site να πετύχει τον βασικότερο στόχο του: την εύκολη πρόσβαση στο περιεχόμενό του από όλους τους browsers και τις mobile συσκευές.

Τέλος, ο σχεδιασμός και η υλοποίηση εύχρηστων landing pages για συλλογή στοιχείων με σκοπό την ενημέρωση ή την εγγραφή των χρηστών, η υποστήριξη δύο γλωσσών (Ελληνικά-Αγγλικά), αλλά και η σύνδεση με εξωτερικά εργαλεία της Τράπεζας Πειραιώς κάνουν αυτό το site ένα πολύτιμο εργαλείο τόσο για τους πελάτες της Πειραιώς Α.Ε.Π.Ε.Υ. όσο και για τα έμπειρα στελέχη της.

12 βήματα για να μετατρέψετε τους επισκέπτες σας σε πελάτες (eBook)