Πείτε μας για το επόμενο project σας! Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.Συμπληρώστε τη φόρμα
MENU
Ενημερωτικά Portals

Insider.gr

Το Insider αποτελεί ένα σύγχρονο οικονομικό portal το οποίο προσφέρει έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση γύρω από την επικαιρότητα και τους τομείς της οικονομίας.

Η έμπειρη ομάδα των συντακτών, με βαθιά γνώση της οικονομικής και πολιτικής πραγματικότητας, οι διεθνείς συνεργασίες με μεγάλα πρακτορεία ειδήσεων, αλλά και οι εξειδικευμένοι εξωτερικοί συνεργάτες του, καθιστούν το Insider σημείο αναφοράς για την οικονομική και πολιτική ενημέρωση.

Στόχος της ομάδας του Insider ήταν η δημιουργία ενός μοντέρνου αισθητικά οικονομικού portal που να παρέχει εύκολη πρόσβαση στο πλούσιο και εξειδικευμένο περιεχόμενό του, ώστε να αποτελέσει το νούμερο ένα διαδικτυακό προορισμό για θέματα που αφορούν την οικονομία και την ενημέρωση.

Γι’ αυτό προχωρήσαμε στο σχεδιασμό και την υλοποίηση ενός εύχρηστου και λειτουργικού website, το οποίο έκανε δυναμική είσοδο στη σφαίρα της οικονομικής ενημέρωσης! Το Insider είναι ίσως το μοναδικό οικονομικό portal στην Ελλάδα που παρέχει στους επισκέπτες του πλήρη ενημέρωση για την Ελλάδα και τον κόσμο, έχοντας διεθνείς συνεργασίες με κολοσσούς εκδότες όπως το Bloomberg και τους Financial Times.

Για να ενισχύσουμε την εμπειρία του χρήστη χρησιμοποιήσαμε την αισθητική του card design. Με αυτόν τον τρόπο προβάλλαμε το πλούσιο περιεχόμενο του portal με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κάνοντας την πλοήγηση ακόμα πιο εύκολη και δίνοντας μια πιο συμμαζευμένη πρώτη εικόνα στην αρχική σελίδα. Ακόμα η χρήση μεγάλων εικόνων και τίτλων βοηθά το χρήστη να εντοπίσει το περιεχόμενο που τον ενδιαφέρει και να μεταφερθεί σε αυτό εύκολα και γρήγορα, ενώ το ευδιάκριτο κεντρικό menu βοηθά στην κατηγοριοποίηση του περιεχομένου και στην εύκολη πρόσβαση σε αυτό.

Συνεχίζοντας με το user experience, φροντίσαμε έτσι ώστε το portal να είναι responsive για να μπορεί ο κάθε χρήστης να έχει παρόμοια εμπειρία από οποιαδήποτε συσκευή και αν επιλέξει. Επίσης, το site διαθέτει και media gallery με πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό όπως videos, φωτογραφίες κλπ. .

Τέλος, επιλέξαμε να υλοποιήσουμε το οικονομικό portal Insider σε Drupal 7, την πιο διαδεδομένη πλατφόρμα content management για κατασκευή ιστοσελίδων.

New Call-to-action