Πείτε μας για το επόμενο project σας! Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.Συμπληρώστε τη φόρμα
MENU
Εταιρικά Websites

Ας μιλήσουμε - Eurolife ERB

Το «ας μιλήσουμε» είναι ένας διαδικτυακός τόπος που υποστηρίζεται από την Eurolife ERB Ασφαλιστική και έχει ως σκοπό την ευαισθητοποίηση του ελληνικού κοινού για ζητήματα προνοητικότητας και προγραμματισμού μέσω της δημιουργίας πρωτότυπου περιεχομένου. 

Για το σχεδιασμό του «ας μιλήσουμε» επιλέχθηκε μια απλή και «καθαρή» προσέγγιση, με στόχο να έρχεται σε πρώτο πλάνο και να αναδεικνύεται το περιεχόμενο του.

Το περιεχόμενο χωρίζεται στις εξής κατηγορίες που αποτελούν και το menu του site:

- Εξυπνότεροι στα καθημερινά

- Όταν δεν ξέρουμε, ρωτάμε

- Δείτε το από άλλη γωνία

- Κάντε λίστες, είναι μεταδοτικό

- Διαδίδουμε τα καλά νέα

- Αναζητάμε την έμπνευση

Κάνοντας κλικ στην κατηγορία της επιλογής του, ο επισκέπτης βρίσκει εύκολα όλα τα σχετικά άρθρα.

Στο τέλος του κάθε άρθρου ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να πάρει μέρος στη συζήτηση και να μοιραστεί την άποψή του με τους υπόλοιπους επισκέπτες. Το μόνο που χρειάζεται για να αφήσει το σχόλιό του είναι να κάνει “sign in” χρησιμοποιώντας το profile του στα πιο δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter, Google+, Disqus).

Επιπρόσθετα, μπορεί να μοιραστεί άμεσα το άρθρο της επιλογής του στα προσωπικά του social media profiles, κάνοντας κλικ στα social sharing buttons που είναι τοποθετημένα στο τέλος κάθε άρθρου.

Για την υλοποίηση του «ας μιλήσουμε» χρησιμοποιήθηκε η διεθνώς αναγνωρισμένη πλατφόρμα Sitecore CMS που επιλέχθηκε καθώς παρέχει έξυπνα εργαλεία που βελτιστοποιούν την εμπειρία των επισκεπτών και προβάλλει με τον καλύτερο τρόπο το πλούσιο περιεχόμενο του «Ας μιλήσουμε».

Το «ας μιλήσουμε» είναι ένα site πιστό στις αρχές του content marketing, καθώς έχει στο επίκεντρό του το χρήσιμο περιεχόμενο που στοχεύει στο να κάνει την καθημερινότητα των επισκεπτών του καλύτερη.

Τέλος, το «ας μιλήσουμε», καθώς και το site της Eurolife ERB Ασφαλιστικής τιμήθηκε με το πρώτο βραβείο στην κατηγορία Financial Services στα Sitecore Experience Awards Southern Europe, το θεσμό που έχει ως σκοπό τη διάκριση των έργων των επίσημων συνεργατών της Sitecore, της κορυφαίας εταιρείας κατασκευής λογισμικών web content management και multichannel marketing automation.

12 βήματα για να μετατρέψετε τους επισκέπτες σας σε πελάτες (eBook)