Πείτε μας για το επόμενο project σας! Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.Συμπληρώστε τη φόρμα
MENU
Ενημερωτικά Portals

pontos-news.gr

Το pontos news είναι ένα δυναμικό ειδησεογραφικό και πολιτιστικό portal, αφιερωμένο στις κοινότητες των Ελλήνων που κατάγονται από τον Πόντο, τη Θράκη, τη Μικρά Ασία και την Πόλη.

Αυτό που διαφοροποιεί το pontos news από ένα συνηθισμένο portal είναι ότι αποτελείται ουσιαστικά από 3 επιμέρους websites, τα οποία μαζί συνθέτουν ένα πρωτοποριακό αποτέλεσμα:

- Ένα ειδησεογραφικό portal με συνεχή κάλυψη της επικαιρότητας και των νέων που αφορούν τον Ποντιακό και Μικρασιατικό πληθυσμό

- «Η Ιστορία του Πόντου»: μια ζωντανή και πλούσια σε περιεχόμενο ενότητα που αποτελεί μια ψηφιακή εγκυκλοπαίδεια για τις μνήμες, τις παραδόσεις και την ιστορία του Πόντου

- Ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης με στόχο τη δημιουργία μιας δυναμικής κοινότητας συλλόγων και ανθρώπων από όλα τα μέρη του κόσμου

Η ειδησεογραφική ενότητα του Pontos News σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε με την ενσωμάτωση των τελευταίων τάσεων στους τομείς του design και του web development. Ο επισκέπτης του site μπορεί με τη χρήση του αριστερού sidebar να παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο τη ροή των ειδήσεων, τα πιο δημοφιλή θέματα και τις εφαρμογές του site. Η προσθήκη του burger menu του δίνει τη δυνατότητα να βρει εύκολα και γρήγορα το περιεχόμενο που τον ενδιαφέρει, καθώς περιλαμβάνει όλες τις ενότητες και τις υποκατηγορίες του site.

Στην ενότητα «Η Ιστορία του Πόντου» ο επισκέπτης ανακαλύπτει μια διαδραστική εγκυκλοπαίδεια σε ψηφιακή μορφή, διανθισμένη με πρωτότυπες εφαρμογές, οι πιο σημαντικές από τις οποίες είναι:

- «Το Χρονολόγιο του Πόντου»: ένα ταξίδι στη μακρόχρονη ιστορία του Πόντου, από τη Μυθολογία έως τον 20ο αιώνα. Ο επισκέπτης μπορεί να επιλέξει την ιστορική περίοδο που τον ενδιαφέρει, να διαβάσει για τα σημαντικότερα γεγονότα της και να δει το αντίστοιχο φωτογραφικό υλικό.

- Το πλήρες Λεξικό ποντιακών λέξεων και φράσεων.

- Η εφαρμογή «Βρες το Σύλλογό σου» που δίνει στον επισκέπτη τη δυνατότητα να βρει τον ποντιακό σύλλογο που είναι κοντά του, σε όποιο μέρος της Γης κι αν βρίσκεται. 

- Η εφαρμογή «Ο ΠΟΝΤΟΣ ΜΟΥ», με την οποία ο επισκέπτης μπορεί να βρει στο χάρτη το χωριό του, να ανακαλύψει νέες πληροφορίες για τον τόπο καταγωγής του καθώς και να προτείνει ένα χωριό, ώστε να συμπληρωθεί ο ψηφιακός χάρτης.

Κάθε επισκέπτης του site μπορεί να δημιουργήσει τον προσωπικό του λογαριασμό και να έρθει σε επαφή με τους υπόλοιπους επισκέπτες, δημιουργώντας έτσι μια δυναμική online κοινότητα. Μπορεί επίσης να συνεισφέρει ο ίδιος στο περιεχόμενο του Pontos News.

Το pontos news είναι ένα full responsive ειδησεογραφικό portal που προσφέρει τη βέλτιστη εμπειρία θέασης και πλοήγησης από κάθε συσκευή, mobile, tablet ή desktop.

Με τη χρήση του burger menu, βελτιστοποιείται το user experience κάθε επισκέπτη που εισέρχεται στο pontos news μέσω οποιασδήποτε mobile συσκευής (smartphone, tablet) ή οποιουδήποτε browser, προσφέροντάς του ακριβώς την ίδια εμπειρία που θα απολάμβανε από ένα desktop ή laptop.

Το συνολικό αποτέλεσμα προσφέρει την απόλυτη εμπειρία θέασης και πλοήγησης στο 100% των επισκεπτών του pontos News!

New Call-to-action