Πείτε μας για το επόμενο project σας! Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.Συμπληρώστε τη φόρμα
MENU
Εταιρικά Websites

SLC

Το St. Lawrence College είναι ένα Βρετανικό, διεθνές σχολείο, που ιδρύθηκε το 1980 και προσφέρει υπηρεσίες εκπαίδευσης για όλες τις βαθμίδες, από τον παιδικό σταθμό μέχρι τα Βρετανικά GCE A-Levels, καθώς και προγράμματα πρόσβασης σε διεθνή πανεπιστήμια.

Σκοπός του redesign που πραγματοποιήσαμε για το St. Lawrence College ήταν η δημιουργία ενός μοντέρνου και λειτουργικού website, το οποίο να προσφέρει εύκολη πλοήγηση και να είναι πιστό στο πνεύμα και τη φιλοσοφία του σχολείου, με έμφαση στη βρετανική κουλτούρα και το υγιές περιβάλλον του.

Ξεκινήσαμε με την καταγραφή των user personas (υπάρχοντες και υποψήφιοι μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικό προσωπικό και άτομα που θέλουν να ενταχθούν σε αυτό) και τη δημιουργία των αντίστοιχων user journeys.

Στη συνέχεια, δημιουργήθηκαν τα wireframes και το mood board του νέου website. Παράλληλα, το περιεχόμενο του ανανεώθηκε, ώστε να προσφέρει περισσότερες πληροφορίες σε κάθε επισκέπτη και πραγματοποιήθηκε ειδική φωτογράφιση στους χώρους του σχολείου υπό την καθοδήγηση της δημιουργικής μας ομάδας, από την οποία προέκυψε και όλο το φωτογραφικό υλικό του νέου website.

Η υλοποίησή του έγινε στο δημοφιλή πλατφόρμα CMS Drupal 7, που προσφέρει εύκολη διαχείριση του περιεχομένου της ιστοσελίδας, ενώ είναι full responsive, ώστε να προσφέρει άψογη εμπειρία πλοήγησης σε κάθε mobile συσκευή.

12 βήματα για να μετατρέψετε τους επισκέπτες σας σε πελάτες (eBook)