Πείτε μας για το επόμενο project σας! Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.Συμπληρώστε τη φόρμα
MENU
Inbound Marketing

VW Bank Hellas

H Volkswagen Bank Hellas αποτελεί την ελληνική εκπροσώπηση της Volkswagen Bank GmbH που ανήκει στη Volkswagen Financial Services AG, τον μεγαλύτερο οργανισμό χρηματοοικονομικών υπηρεσιών στο χώρο του αυτοκινήτου στην Ευρώπη.

H VW Bank Hellas προσφέρει ολοκληρωμένα ασφαλιστικά και χρηματοδοτικά προγράμματα μέσω των Volkswagen Bank, Audi Financial Services, SEAT Credit, ŠKODA Financial Services και Ducati Financial Services.

Όταν η Volkswagen Bank Hellas επικοινώνησε μαζί μας με ζητούμενο την ενημέρωση του ελληνικού κοινού (awareness) που θέλει να αποκτήσει ένα νέο αυτοκίνητο για τα προνομιακά προγράμματα χρηματοδότησης και ασφάλισης που προσφέρει, εμείς προτείναμε και υλοποιήσαμε μια καινοτόμο digital marketing στρατηγική, η οποία βασίζεται στην πιο σύγχρονη μεθοδολογία digital marketing, το Inbound Marketing.

Έτσι, δημιουργήσαμε digital ενέργειες που είχαν στόχο την προσέλκυση του κοινού της τράπεζας και την μετατροπή των απλών επισκεπτών του website και του blog της σε leads και, τέλος, σε πελάτες. Μέσω του μοναδικού περιεχομένου που δημιουργήσαμε για το blog της Volkswagen Bank Hellas (το οποίο και επανασχεδιάσαμε) και για τα social media κανάλια της, αυξάνουμε καθημερινά την επισκεψιμότητα του website, ενώ όλο και περισσότερος κόσμος ενημερώνεται για τα προϊόντα της τράπεζας.

Επίσης, μέσω ειδικά διαμορφωμένων Landing Pages, Calls to Action και eBooks στοχεύουμε στη συλλογή στοιχείων που αφορούν το κοινό της Volkswagen Bank Hellas, ώστε να τους προσεγγίσουμε με περιεχόμενο που πραγματικά τους ενδιαφέρει και να ενισχύσουμε έτσι τη σχέση του πελάτη με την εταιρεία.

Βασικό μας όπλο είναι η χρήση της πλατφόρμας Marketing Automation της HubSpot - της οποίας είμαστε οι πρώτοι επίσημοι συνεργάτες στην Ελλάδα - που μας επιτρέπει να συντονίζουμε, να παρακολουθούμε, να αξιολογούμε και να μετράμε κάθε ενέργειά μας στο digital, ώστε να φέρνουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

To γλωσσάρι του... Inbound Marketing