Πείτε μας για το επόμενο project σας! Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.Συμπληρώστε τη φόρμα
MENU
eShops

Zeus + Dione

H Zeus+Dione είναι ένα ελληνικό fashion brand που ξεχώρισε από την πρώτη κιόλας εμπνευσμένη κολεξιόν του και αγαπήθηκε από τους fashion lovers σε παγκόσμιο επίπεδο. Το μυστικό της επιτυχίας, πέρα από τη χρήση υλικών εξαιρετικής ποιότητας και των παραδοσιακών τεχνικών παραγωγής,  δεν είναι άλλο από το μοναδικό συνδυασμό της κλασικής αισθητικής με τις σύγχρονες τάσεις της μόδας. Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά δένουν αρμονικά και έχουν ως αποτέλεσμα κολεξιόν στις οποίες η παράδοση συναντά την καινοτομία και κυριαρχεί η minimal κομψότητα.

Όταν η Zeus+Dione ήρθε σε επαφή μαζί μας για το redesign της επίσημης ιστοσελίδας που αποτελεί και το ηλεκτρονικό της κατάστημα, οι στόχοι του redesign ήταν σαφείς: ανανέωση της αισθητικής της ιστοσελίδας, ώστε να αντικατοπτρίζει αυτήν του brand και ένα λειτουργικό περιβάλλον για μια ευχάριστη εμπειρία online shopping.

Το design του νέου website ήταν μια πρόκληση, καθώς το brand έχει μια πολύ συγκεκριμένη αισθητική ταυτότητα που έπρεπε να αποδοθεί σε web περιβάλλον. Εμπνευστήκαμε από τα γεωμετρικά σχήματα και τις καθαρές γραμμές των δημιουργιών της Zeus+Dione και σχεδιάσαμε ένα minimal website με μοντέρνα αισθητική που ενσωματώνει τα παραπάνω στοιχεία και αναδεικνύει την μοναδικότητα του brand. Ειδικότερα, οι σελίδες “The Story” όπου παρουσιάζεται το brand και “Collections”, στην οποία ο επισκέπτης βλέπει όλες τις συλλογές Zeus+Dione, σχεδιάστηκαν με κύριες πηγές έμπνευσης τη συμμετρία, την αρμονία και την ισορροπία που χαρακτηρίζουν όλες τις συλλογές που φέρουν την υπογραφή Zeus+Dione.

Σε επίπεδο λειτουργικότητας, βασικός στόχος ήταν να μπορεί ο επισκέπτης να βρει εύκολα και γρήγορα τα προϊόντα που αναζητεί, το οποίο είναι πλέον εφικτό με την προσθήκη των κατάλληλων φίλτρων. Το κλειδί για την λειτουργικότητα ενός e-shop είναι η απλή διαδικασία αγοράς και γι’ αυτό το λόγο σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε σε μία σελίδα τη διαδικασία της αγοράς. Επιπλέον, προσθέσαμε τις παρακάτω δυνατότητες που δεν λείπουν από κανένα σύγχρονο e-shop:

  • - Διαχείριση Wish List
  • - Διαχείριση Καλαθιού Αγορών
  • - Ολοκλήρωση αγοράς χωρίς εγγραφή
  • - Υπολογισμός εξόδων αποστολής πριν την αγορά
  • - Πολλαπλοί Τρόποι Πληρωμής (Πιστωτική Κάρτα, PayPal, Αντικαταβολή, Κατάθεση σε Τράπεζα)
  • - Διαχείριση Κουπονιών Έκπτωσης
  • - Διαχείριση αποστολών με βάση βάρος - προορισμό - μέσο αποστολής
  • - Διαχείριση προφίλ χρήση και καταγραφή ιστορικού
  •  

Τέλος, το νέο e-shop της Zeus+Dione υλοποιήθηκε με τη χρήση του Magento, την αναγνωρισμένη πλατφόρμα eCommerce που υποστηρίζει πάνω από το 30% των eShops παγκοσμίως που καθιστά εύκολη και γρήγορη τη διαχείριση του περιεχομένου.

12 βήματα για να μετατρέψετε τους επισκέπτες σας σε πελάτες (eBook)